Un any més, AGORA SERVEIS planta arbres de Nadal al municipi de Polinyà

Servicios Semat S.A., que gestiona el servei de recollida de residus i neteja viària, i Procedimientos de Aseo Urbano PAU S.A., que s’encarrega de la conservació i el manteniment de la jardineria municipal, col·laboren un any més en la plantació de tres arbres de Nadal a Polinyà, concretament a la Plaça del Vallès, la plaça Barcelona i la plaça Balmes.

SMATSA NOU PATROCINADOR DEL CLUB DE FUTBOL SABADELL NORD

Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA), amb l’objectiu d’apropar-se més a la ciutat, s’ha convertit en un dels nous patrocinadors del Club de futbol Sabadell Nord.

SMATSA i el Centre d’Esports Sabadell Futbol Club SAD signen un acord de col·laboració

Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA) i el Centre d’Esports Sabadell FC han arribat a un acord de patrocini durant la temporada 2017-18.

AGORA GRUP patrocina el XXV Trofeu Internacional de “Tenis ciutat de Sabadell”

Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA) col·labora amb el Club de Tennis Sabadell organitzant tallers de reciclatge, uns tallers inclosos dintre del marc d’activitats del casal d’estiu.

Un año más, Servicios Semat S.A. se suma a la Semana de la Movilidad Sostenible y Segura en Polinyà

Servicios Semat S.A., empresa que pertany a AGORA SERVEIS, ha col·laborat a la pedalada popular urbana que cada any organitza l’Ajuntament de Polinyà.

SMATSA col·labora en les tasques d'extinció del foc produït entre els municipis de Sabadell i Polinyà

Dissabte passat dia 5 d’agost, al voltant de les 20:00 h, l'empresa va rebre una trucada per part de Policia Municipal de Sabadell requerint una maquinària, concretament una pala excavadora, per intervenir al costat de la unitat de dotacions terrestres destinades a l'extinció de l'incendi.

SMATSA signa un acord de col·laboració amb Andi Sabadell per a la inserció laboral de persones amb síndrome de Down

Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA) dóna suport a les activitats d'inserció laboral de persones amb síndrome de Down perquè puguin formar-se i treballar aconseguint una autonomia i una integració plena en les comunitats.

SMATSA HA DUT A TERME TALLERS DE RECICLATGE PELS INFANTS INSCRITS A L’ESPLAI DEL CLUB DE TENNIS SABADELL

Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA) col·labora amb el Club de Tennis Sabadell organitzant tallers de reciclatge, uns tallers inclosos dintre del marc d’activitats del casal d’estiu.

SMATSA dóna aliments i roba a Càritas Sabadell i al Rebost Solidari

Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA), empresa que pertany a AGORA GRUP, ha donat com és habitual any rere any diferents aliments i caixes de roba a les entitats Càritas Sabadell i Rebost Solidari a fi de distribuir entre famílies de Sabadell que es troben en situació desfavorida.

SMATSA NEGA CATEGORICAMENT LES ACUSACIONS DE L’EQUIP DE GOVERN MUNICIPAL

En relació a les manifestacions de l’equip de govern municipal formulades durant el ple celebrat en el dia d’avui, i especialment al contingut de la roda de premsa en la que el passat 18 de gener de 2017 el Sr. Juli Fernández, Alcalde de Sabadell, juntament amb els regidors d’Espai Públic (Sr. Xavier Guerrero) i de Nova Economia i Serveis Centrals (Sr. Albert Boada), van anunciar l’inici del procés de revisió del contracte del servei de neteja viària i recollida de residus, així com la detecció de suposades irregularitats que haurien implicat un sobrecost aproximat de 6 milions d’euros per a l’Ajuntament de Sabadell, Serveis Medi Ambient S.A. manifesta el següent:

AGORA SERVEIS planta arbres de Nadal a Polinyà per fomentar el reciclatge a les escoles

AGORA SERVEIS, que engloba, entre altres, a les dues de les empreses que treballen per a l'Ajuntament de Polinyà: Serveis Semat S.A., que gestiona el servei de recollida de residus i neteja viària; i Procediments de Condícia Urbana PAU S.A. (PAU), que s'encarrega de la conservació i el manteniment de la jardineria municipal, ha col·locat tres arbres de Nadal a Polinyà, concretament a la plaça del Vallès, la plaça Barcelona i la plaça Balmes.

SMATSA celebra el IV Concurs de Postals Nadalenques

Serveis Medi Ambient (SMATSA) organitza anualment el concurs de postals de Nadal i en aquesta ocasió ha celebrat el seu VI Edició amb una activitat oberta a totes les àvies i avis que han desitjat dissenyar juntament amb les seves nétes i néts una postal nadalenca.

SMATSA es suma a la Setmana Europea per a la Prevenció de Residus

Complint amb la missió d’afavorir l’adequada gestió dels residus, Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA) s’afegeix a la commemoració de la Setmana Europea per a la Prevenció de Residus organitzant diverses activitats de conscienciació.

SMATSA rep un reconeixement per afavorir a la inserció laboral de persones amb risc d’exclusió social

En el marc de l’acte organitzat per la Plataforma Vàlua, que agrupa entitats del tercer sector de Sabadell, s’ha fet entrega a Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA) del diploma que l’acredita com ‘Empreses amb Vàlua’ per la seva implicació en la inserció laboral de persones amb risc d’exclusió social.

AGORA GRUP patrocina el 24è Trofeu Internacional de “Tennis Ciutat de Sabadell”

Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA), empresa que pertany al grup empresarial AGORA GRUP, és un dels patrocinadors principals del 24è Trofeu Internacional de "Tennis Ciutat de Sabadell", que es celebra al Club Tennis Sabadell.

Pedalada Polinyà 2016

Servicios Semat S.A., empresa que pertany a AGORA SERVEIS, ha col·laborat en la pedalada popular urbana que cada any organitza l'Ajuntament de Polinyà.

Festa Major Sabadell 2016

Un any més Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA), empresa que pertany a AGORA SERVEIS, organitza diverses activitats durant la Festa Major.

Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA) duu a terme tallers de reciclatge a l’Esplai d’Estiu del Club Tennis Sabadell

Més de tres-cents nenes i nens inscrits a l'Esplai d'Estiu del Club Tennis Sabadell han gaudit de l’educació ambiental gràcies als tallers de reciclatge que organitza SMATSA. La companyia, que forma part del grup empresarial AGORA SERVEIS, desenvolupa al llarg de tot l’any nombroses activitats de conscienciació i sensibilització ciutadana amb l’objectiu de promoure la reflexió col·lectiva sobre l’adequada gestió dels residus. Amb la realització d’aquests tallers infantils, SMATSA ha volgut mostrar als nens i nenes els avantatges que suposa realitzar una correcta separació domiciliària dels residus, amb la finalitat que siguin ells els que promoguin el reciclatge domèstic en el sí de la seva pròpia llar.

SMATSA dóna lots d’aliments i caixes de roba i calçat al Rebost Solidari i a Càritas Sabadell

Un any més, Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA), empresa que pertany a AGORA GRUP, ha lliurat en concepte de donació lots d’aliments i caixes de roba i calçat a les entitats Rebost Solidari i Càritas Sabadell, amb la finalitat de poder continuar ajudant en tot el possible a persones que estan vivint una situació complicada i tenen certes necessitats .

AGORA SERVEIS col·loca tres arbres de Nadal a Polinyà i promou el reciclatge durant aquestes festes

Un any més, AGORA SERVEIS ha volgut felicitar el Nadal als veïns i veïnes de Polinyà col·locant tres avets en punts representatius de la ciutat: la plaça del Vallès, la plaça Barcelona i la plaça Balmes. Actualment, dues de les empreses que formen part del grup treballen per l’Ajuntament de Polinyà: Servicios Semat S.A., que gestiona el servei de recollida de residus i neteja viària; i Procedimientos de Aseo Urbano S.A. (PAU), que s’encarrega de la conservació i el manteniment de la jardineria municipal. Ambdues empreses no només pretenen contribuir a engalanar la ciutat de cara a les properes festes nadalenques, sinó que també volen promoure la reflexió sobre la separació i el reciclatge en un dels moments de l’any en què més residus es generen. Per aquest motiu, els tres arbres han sigut decorats per alumnes de diferents escoles amb materials reciclats (botelles, llaunes, papers...). AGORA SERVEIS aposta decididament per la sensibilització ambiental i, al llarg de l’any, organitza nombroses activitats de conscienciació destinades a tota la ciutadania. Amb aquesta iniciativa, el grup aspira a seguir desenvolupant la seva activitat atenent als criteris de sostenibilitat ambiental i estalvi de recursos naturals.

Èxit de participació en el concurs infantil de postals nadalenques organitzat per Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA)

Prop d’un centenar de nens i nenes de Sabadell amb edats compreses entre 6 i 11 anys han participat en el concurs de postals nadalenques organitzat per Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA), empresa que des de l’any 1976 gestiona la recollida de residus i la neteja viària de la ciutat. La companyia, que forma part del conglomerat empresarial AGORA GRUP, ha rebut un total de 98 dibuixos, molts d’ells confeccionats amb materials reciclats. Durant la festa de lliurament de premis s’han donat a conèixer els guanyadors del concurs, escollits per un jurat que, per damunt de tot, ha valorat l’originalitat dels dibuixos. L’empresa està molt satisfeta per la resposta obtinguda i, d’acord amb la seva política de responsabilitat corporativa, vol seguir potenciant aquesta mena d’activitats, que apropen a la ciutadania els serveis que desenvolupa. Els tres dibuixos guanyadors i les tres mencions lliurades protagonitzaran la postal nadalenca amb la qual SMATSA felicitarà les festes als seus treballadors, clients i proveïdors.

AGORA GRUP implanta un nou sistema informàtic de gestió que permetrà a les empreses de l’organització millorar la seva eficiència y productivitat

La implantació del nou sistema de planificació de recursos empresarials (ERP, Enterprise Resource Planning) constitueix una mesura estratègica per al futur d’AGORA GRUP, ja que permetrà integrar totes les dades i processos de l’organització en un mateix backoffice. D’aquesta manera, les diferents empreses del grup aconseguiran, entre d’altres, agilitzar la gestió dels seus processos empresarials, facilitar l’accés a la informació, millorar la seguretat de les dades i reforçar la capacitat d’avaluació del negoci. La solució escollida és Sage Murano, software desenvolupat per un dels referents mundials en l’àmbit del programari de gestió empresarial. Amb aquesta iniciativa, AGORA GRUP dóna un pas decisiu en la seva evolució tecnològica i referma, un cop més, el seu compromís amb la innovació i el desenvolupament.

Sabadell renova tots els contenidors i vehicles de recollida de residus i neteja viària

Des del passat mes de setembre, s'està duent a terme la renovació de tot el material adscrit als serveis de recollida de residus i neteja viària de Sabadell. La operació, que constitueix un dels majors reptes que AGORA GRUP té actualment plantejats, té com a objectiu dotar a la ciutat d'un equipament més eficient, que permetrà millorar substancialment la qualitat del servei que s'ofereix als veïns i veïnes. En paraules d'Eugenio Díaz, Director General d'AGORA GRUP del que forma part AGORA SERVEIS, "aquest canvi implicarà comptar, d'una banda, amb contenidors més funcionals, i, de l'altra, amb vehicles menys contaminants. Així mateix suposarà incrementar els nivells de mecanització del servei gràcies a una inversió quantificada en més de 16 milions d'euros".

AGORA GRUP patrocina el 23è Trofeu Internacional de Tennis Ciutat de Sabadell

El grup empresarial serà un dels principals patrocinadors del proper Trofeu Internacional de Tennis Ciutat de Sabadell, que després de vint-i-dues edicions ja constitueix un referent del calendari tennístic català. Amb aquesta iniciativa, AGORA GRUP no només reafirma el seu compromís amb la ciutat que acull el torneig, sinó que vol contribuir a promoure els valors inherents a l’esport, tals com l’esforç personal i l’afany de superació. Durant l’acte de presentació, al qual ha assistit Eugenio Díaz, Director General d’AGORA GRUP, els organitzadors han agraït als patrocinadors l’esforç que realitzen per fer possible aquesta nova edició del torneig. L’obert es disputarà entre el 26 de setembre i el 4 d’octubre i comptarà amb la participació de tenistes de renom internacional. L’assistència als partits serà lliure.

Centenars de sabadellencs viuen la Festa Major 2015 amb AGORA SERVEIS

Les activitats organitzades per Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA), empresa que pertany a AGORA SERVEIS, han comptat amb una participació multitudinària. A la Festa Major d’enguany, el grup ha volgut prioritzar la realització d’activitats lúdiques amb un fort component educatiu, amb la finalitat de proporcionar als nens i nenes de la ciutat eines que els permetin reutilitzar una part dels residus que generen en la seva vida quotidiana. AGORA SERVEIS també ha col·laborat en l’organització de les curses populars i l’exposició de vehicles elèctrics, reafirmant, un cop més, el seu compromís amb Sabadell.

Un any més, Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA) duu a terme tallers de reciclatge en el Casal d’Estiu del Club Tennis Sabadell

Més de mig miler d’infants inscrits en el Casal d’Estiu del Club Tennis Sabadell han pogut compaginar la pràctica esportiva amb l’educació ambiental gràcies als tallers de reciclatge que organitza SMATSA, empresa que des de l’any 1976 presta els serveis de recollida de residus i neteja viària a la ciutat de Sabadell. La companyia, que forma part del grup empresarial AGORA SERVEIS, desenvolupa al llarg de tot l’any nombroses activitats de conscienciació i sensibilització ciutadana amb l’objectiu de promoure la reflexió col·lectiva sobre l’adequada gestió dels residus. Amb la realització d’aquests tallers infantils, SMATSA ha volgut mostrar als nens i nenes els avantatges que suposa realitzar una correcta separació domiciliària dels residus, amb la finalitat que siguin ells els que promoguin el reciclatge domèstic en el sí de la seva pròpia llar.

AGORA CONSULTING lliura cinc contenidors al Club Tennis Sabadell per promoure la separació de residus

Amb aquesta iniciativa, AGORA CONSULTING vol reforçar l’esplèndida tasca mediambiental que el Club Tennis Sabadell duu a terme al llarg de tot l’any. Els contenidors lliurats tenen una capacitat de 120 litres i corresponen a les cinc fraccions de recollida selectiva existents a la ciutat: paper/cartró, envasos lleugers, vidre, matèria orgànica i rebuig. La donació permetrà a la institució esportiva augmentar els seus nivells de separació de residus, que ja de per sí són elevats, i al mateix temps contribuirà a fer visibles els esforços que, en matèria mediambiental, desenvolupen els seus socis, treballadors i resta d’usuaris de les instal·lacions. El lliurament d’aquests contenidors s’inscriu en el marc de col·laboració mútua que les empreses d’AGORA GRUP mantenen des de fa temps amb el Club Tennis Sabadell, i que s’ha concretat, entre d’altres, en el patrocini de competicions com l’Open Tennis Sabadell o la realització de tallers de reciclatge adreçats als nens i nenes que participen en l’esplai d’estiu.

AGORA SERVEIS estrena dues noves deixalleries urbanes a Sabadell

Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA), empresa que pertany a AGORA SERVEIS, i que des de l’any 1976 presta els serveis de recollida de residus i neteja viària a Sabadell, posa en marxa dues noves deixalleries urbanes ubicades al nord (c/ Mont Blanc, 36) i sud (c/ Lope de Vega, 46) de la ciutat. Aquestes instal·lacions estan concebudes per al dipòsit i emmagatzematge de residus domèstics poc voluminosos, com ara oli vegetal o tubs fluorescents. Amb aquesta iniciativa, el grup empresarial vol apropar el servei de deixalleria a la ciutadania i posar a l’abast dels veïns i veïnes més mitjans per incrementar la separació domiciliària dels residus. Ambdues deixalleries, que s’inauguren el proper divendres 30 d’octubre, romandran obertes al públic de dilluns a dissabte entre les 9’00 i les 13’00 h.

SBDapparca supera els 1.000 usuaris registrats després de dos mesos de funcionament

SBDapparca, l’app que permet pagar la zona blava de Sabadell amb el telèfon mòbil, ja disposa de més d’un miler d’usuaris registrats. L’aplicació ha superat amb escreix les expectatives creades, atès que la fita s’ha assolit en poc més de dos mesos. Durant aquest període, s’han expedit uns 5.800 tiquets a través d’SBDapparca, fet que corrobora l’excel·lent acollida que ha tingut entre la ciutadania sabadellenca. La intenció d’AGORA GRUP, que ha desenvolupat íntegrament l’aplicació, és seguir millorant-la i dotant-la de funcionalitats addicionals, per tal de contribuir a que Sabadell disposi d’una infraestructura tecnològica avançada que permeti als veïns i veïnes gaudir d’uns serveis urbans de qualitat.

AGORA SERVEIS inaugurarà properament la primera Deixalleria Urbana a Sabadell

AGORA SERVEIS, de la qual forma part SERVEIS MEDI AMBIENT (SMATSA), obrirà en els pròxims dies una deixalleria urbana a la ciutat de Sabadell per poder oferir als ciutadans un servei de deixalleria més proper i un punt d'informació al dirigir-se per realitzar consultes sobre el reciclatge.

AGORA GRUP lliura lots d'aliments a diferents entitats de la ciutat de Sabadell

AGORA GRUP, de la qual forma part SERVEIS MEDI AMBIENT (SMATSA), ha lliurat més de 50 lots d'aliments a diverses entitats de la ciutat de Sabadell com són el Rebost Solidari, Càritas Sabadell i Llar d'Avis de Sabadell-Germanetes dels Ancians Desemparats.

Dues de les empreses que pertanyen a AGORA SERVEIS disposen de les certificacions ISO 9001 i ISO 14001

Serveis Medi Ambient S.A. i Procedimientos de Aseo Urbano PAU S.A., dues empreses que pertanyen a AGORA SERVEIS, disposen de les exigents certificacions ISO 9001 de gestió de qualitat i ISO 14001 de gestió mediambiental, amb la qual cosa ambdues companyies estan en condiciones d’acreditar que duen a terme la seva activitat amb uns estàndards molt elevats de qualitat i sense causar impactes ambientals negatius. Amb aquesta distinció, AGORA SERVEIS reforça el seu compromís per desenvolupar procediments de treball totalment enfocats al client, que a més permetin prevenir la contaminació i reduir el consum de recursos naturals. La voluntat del grup és seguir avançant en aquesta direcció, convertint la qualitat i la sostenibilitat ambiental en dos dels seus principis estratègics.

AGORA GRUP implanta una APP per al pagament de la zona blava a la ciutat de Sabadell

Sabadell ja disposa d'una aplicació que permet realitzar el pagament dels tiquets de zona blava a través del telèfon mòbil. L'aplicació, batejada com a SBDapparca i accessible a través de www.sbdapparca.cat, ha estat íntegrament desenvolupada i dissenyada per professionals d’AGORA GRUP a partir de l'experiència adquirida per les empreses del grup en la gestió de serveis d'estacionament regulat en via pública. Amb aquesta millora tecnològica, els veïns i veïnes de Sabadell disposaran d'una modalitat de pagament àgil i segura, amb la qual abonaran únicament la tarifa corresponent al temps efectiu d'estacionament del seu vehicle.

AGORA GRUP ha participat activament en el Sabadell Smart Congress 2015

La tercera edició del Sabadell Smart Congress, realitzada els dies 25 i 26 de febrer de 2015, ha aconseguit atreure l’atenció de més de 750 assistents, consolidant-se com un dels congressos espanyols més importants dedicats a reflexionar sobre el desenvolupament de les ciutats intel·ligents. AGORA GRUP ha disposat d’un estand en el qual ha exhibit algunes de les solucions desenvolupades per optimitzar la prestació de serveis municipals com la neteja viària i la jardineria urbana, entre d'altres.