26/09/2016

AGORA GRUP patrocina el 24è Trofeu Internacional de “Tennis Ciutat de Sabadell”

Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA), empresa que pertany al grup empresarial AGORA GRUP, és un dels patrocinadors principals del 24è Trofeu Internacional de "Tennis Ciutat de Sabadell", que es celebra al Club Tennis Sabadell.

El torneig, tot un referent en l'àmbit del tennis, ofereix la possibilitat de veure en acció a projectes possibles professionals, ja que compta amb la participació de tennistes de renom nacional i internacional.

A més, enguany, com a novetat, el Club estarà obert per a tots aquells socis i aficionats al tennis que vulguin presenciar els partits que es disputaran al llarg de la setmana, una edició que finalitzarà amb la gran final del torneig i lliurament de premis el diumenge dia 2 d'octubre.

En la roda de premsa duta a terme el passat dimecres 21, l'entitat esportiva Club Tennis Sabadell ha agraït el suport que any rere any realitzen els diferents patrocinadors per fer possible la celebració d'aquest certamen.

Per la seva banda, Eugenio Díaz, com a Director General d’AGORA GRUP, ha posat en rellevància la consolidació del torneig expressant "L'Open és la joia de la corona del Club Tennis Sabadell dins de la potència esportiva de la ciutat de Sabadell. I vull trencar una llança a favor de les empreses que tenim el compromís de col·laborar en l'esponsorització de diverses activitats esportives i culturals que es duen a terme a la ciutat”.

Amb aquesta iniciativa, AGORA GRUP reitera el seu compromís i suport a l'esport de la ciutat, promovent valors com ara l'esforç, la dedicació i l'afany de superació.

Club Tennis
Club Tennis