​22/12/2016

AGORA SERVEIS planta arbres de Nadal a Polinyà per fomentar el reciclatge a les escoles

AGORA SERVEIS, que engloba, entre altres, a les dues de les empreses que treballen per a l'Ajuntament de Polinyà: Serveis Semat S.A., que gestiona el servei de recollida de residus i neteja viària; i Procedimientos de Aseo Urbano PAU S.A. (PAU), que s'encarrega de la conservació i el manteniment de la jardineria municipal, ha col·locat tres arbres de Nadal a Polinyà, concretament a la plaça del Vallès, la plaça Barcelona i la plaça Balmes.

ÀGORA SERVEIS pretén amb aquesta col·laboració, d'una banda, desitjar bones festes a totes les veïnes i veïns de Polinyà, i de l'altra, promoure el reciclatge entre els alumnes de les escoles, els que guarniran els tres arbres amb materials reciclats, tal com ja van fer anys anteriors.

Aquesta iniciativa és una de tantes que el grup empresarial organitza tant a Polinyà com a la resta de ciutats on presta els seus serveis, sempre sota la premissa de sensibilitzar i conscienciar la ciutadania sobre la importància del reciclatge i la cura del medi ambient.

Planta Arbres
Planta Arbres