​02/03/2015

AGORA GRUP ha participat activament en el Sabadell Smart Congress 2015

La tercera edició del Sabadell Smart Congress, realitzada els dies 25 i 26 de febrer de 2015, ha aconseguit atreure l’atenció de més de 750 assistents, consolidant-se com un dels congressos espanyols més importants dedicats a reflexionar sobre el desenvolupament de les ciutats intel·ligents. AGORA GRUP ha disposat d’un estand en el qual ha exhibit algunes de les solucions desenvolupades per optimitzar la prestació de serveis municipals com la neteja viària i la jardineria urbana, entre d'altres.

Les empreses de serveis i consultoria que formen part d’AGORA GRUP volen ser un referent quant a innovació tecnològica. Per aquest motiu, el grup vol ser present en tots aquells esdeveniments relacionats amb la implantació de tecnologies que permetin fer més eficient la prestació de serveis municipals.

Els visitants a l’estand d’AGORA GRUP han pogut conèixer les darreres solucions desenvolupades per millorar la qualitat i eficiència dels serveis que ofereix. Per exemple, la imminent posada en funcionament de SBDapparca, aplicació que permet pagar la zona blava a la ciutat de Sabadell amb el telèfon mòbil. També s’han pogut informar sobre el complet equipament tecnològic que s’ha embarcat en la nova flota de vehicles de recollida de residus i neteja viària de Sabadell.

Entre les personalitats que AGORA GRUP ha tingut el plaer de rebre a l’estand, convé destacar el Sr. Víctor Calvo-Sotelo Ibáñez-Martín (Secretari d’Estat de Telecomunicacions i Societat de la Informació) i el Sr. Íñigo de la Serna (Alcalde de Santander i President de la Red Española de Ciudades Inteligentes). També s’ha comptat amb la presència de Tia Kansara, fundadora y directora de Kansara Hackney Ltd., una de les principals consultores del món especialitzades en estils de vida sostenibles.

Eugenio Díaz, Director General d’AGORA GRUP, ha tingut la oportunitat de presentar davant dels membres de la Red Española de Ciudades Inteligentes (RECI) les principals propostes del grup per tal d’afavorir la implantació del model smart city. Per la seva banda, Gerard Jori ha intervingut en nom d’AGORA CONSULTING presentant els projectes en els que s’està treballant actualment.

Presentación SBDapparca
Presentación SBDapparca