05/09/2016

Serveis Medi Ambient S.A. (SMATA) es converteix en el punt de trobada infantil de la Festa Major 2016

Un any més Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA), empresa que pertany a AGORA SERVEIS, organitza diverses activitats durant la Festa Major.

La plaça Gabriel i Pujol, al costat de la Biblioteca Vapor Badia, es converteix des de fa ja alguns anys en l'espai Àgora, un espai on els nens i nenes de Sabadell participen en diversos tipus de tallers destinats cada un d'ells a les diferents franges d'edat, de manera que la participació sigui el més extensa possible.

Jocs manuals reciclats, tallers de construcció de maraques i banderoles amb material reutilitzat, l'inflable del medi ambient i un taller de maquillatge han estat les activitats protagonistes. La cirereta i tancament d'aquesta jornada matinera no podia ser una altra que el gran cercavila inspirat en el medi ambient que, acompanyat d'una batucada, s'han encarregat de crear un ambient festival amb música i ball entre tots els sabadellencs.

En paraules de Marina Taltavull, directora de l'àrea de comunicació de AGORA SERVEIS, "amb tots els nostres tallers intentem proporcionar idees per aprendre a reciclar gran part dels residus que generem habitualment a casa i així convertir-los en un residu útil, com jocs, complements... ".

AGORA SERVEIS també ha col·laborat en les diferents curses de la Festa Major, tant amb els dorsals dels participants com amb els diferents vehicles pilot que durant les carreres són presents.

"El nostre compromís corporatiu amb el medi ambient continua sent, entre d'altres, promoure la presa de consciència sobre la separació de residus i el reciclatge", afegeix Marina Taltavull.

Festa Major
Festa Major
Festa Major
Festa Major
Festa Major
Festa Major
Festa Major
Festa Major
Festa Major
Festa Major
Festa Major
Festa Major
Festa Major