19/12/2016

SMATSA celebra el IV Concurs de Postals Nadalenques

L'empresa porta a terme aquest any una activitat intergeneracional on àvies i avis han participat amb les seves nétes i néts

Serveis Medi Ambient (SMATSA) organitza anualment el concurs de postals de Nadal i en aquesta ocasió ha celebrat el seu VI Edició amb una activitat oberta a totes les àvies i avis que han desitjat dissenyar juntament amb les seves nétes i néts una postal nadalenca.

El concurs ha tingut lloc aquest passat dimecres 14 de desembre entre les 17:30 i les 20:00 h al Complex Alexandra de Sabadell (pl. d'Ovidi Montllor núm. 3). Durant el mateix acte, s'han realitzat els dibuixos i s'han atorgat els premis als dos guanyadors, a més d'haver gaudit tots els participants d'una festa amb animació i berenar.

El tema del concurs com anys anteriors ha estat "el Nadal i el medi ambient" i s'han distingit els dibuixos en dues categories, en funció de l'edat de les nenes i nens (de 6 a 8 anys i de 9 a 11 anys) .

Els guanyadors dels dibuixos, que SMATSA prendrà com a disseny per a la postal oficial de Nadal per enviar a tots els seus col·laboradors i proveïdors, han estat:

- Adam Castañé Torres, de 6 anys


- Lucía Iznajar Villalba, de 10 anys


La celebració ha conclòs amb el lliurament de premis als dos guanyadors i diferents sortejos entre la resta de participants.

SMATSA, que se sent part de la ciutat i que participa d'ella en les múltiples activitats que es porten a terme durant tot l'any, pretén amb aquesta iniciativa incrementar la cooperació, la interacció i l'intercanvi entre persones de diferents generacions fomentant al mateix temps la sensibilització i conscienciació pel medi ambient.

Concurs Postals
Concurs Postals
Concurs Postals
Concurs Postals