15/05/2015

SBDapparca supera els 1.000 usuaris registrats després de dos mesos de funcionament

SBDapparca, l’app que permet pagar la zona blava de Sabadell amb el telèfon mòbil, ja disposa de més d’un miler d’usuaris registrats. L’aplicació ha superat amb escreix les expectatives creades, atès que la fita s’ha assolit en poc més de dos mesos. Durant aquest període, s’han expedit uns 5.800 tiquets a través d’SBDapparca, fet que corrobora l’excel·lent acollida que ha tingut entre la ciutadania sabadellenca. La intenció d’AGORA GRUP, que ha desenvolupat íntegrament l’aplicació, és seguir millorant-la i dotant-la de funcionalitats addicionals, per tal de contribuir a que Sabadell disposi d’una infraestructura tecnològica avançada que permeti als veïns i veïnes gaudir d’uns serveis urbans de qualitat.

El servei prestat a través d’SBDapparca no suposa cap cost addicional. Per donar-se d’alta, l’usuari ha de proporcionar les dades personals sol·licitades en el formulari de registre. Una vegada emplenat aquest formulari, rep un correu electrònic indicant-li l’enllaç web al qual ha d’accedir per proporcionar les dades de la targeta de crèdit o dèbit a la que es facturaran els cobraments dels tiquets de zona blava. Totes les dades bancàries es processen a través d’un servei de passarel·la de pagament proporcionat per una entitat financera externa, la qual cosa permet garantir la seguretat i confidencialitat de la informació.

El principal avantatge que implica la utilització d’SBDapparca és que ofereix una modalitat de pagament basada en el sistema Start & Stop, de manera que l’usuari abona la tarifa corresponent al temps efectiu d’estacionament del vehicle. Per tant, ja no és necessari preveure amb antelació quant temps ha de romandre el vehicle estacionat.

Des de l’entrada en funcionament d’SBDapparca el passat 5 de març, els tècnics d’AGORA GRUP han seguit treballant en l’aplicació per tal de millorar-ne la funcionalitat. Properament, els usuaris registrats seran informats per correu electrònic de les darreres millores introduïdes, entre les quals destaca la possibilitat de generar resums dels comprovants de pagament expedits entre dues dates determinades. Confiem que aquestes millores siguin del grat de tots els usuaris i facilitin la utilització del servei de zona blava de Sabadell.