12/11/2017

SMATSA organitza una festa per a tots els seus treballadors/es i respectives famílies al Centre d’Esports Sabadell

Serveis Medi Ambient (SMATSA), va celebrar el dia 12 de novembre a l’estadi de la Nova Creu Alta l’acord de patrocini amb el CE Sabadell FC, amb tots els treballadors/es de l’empresa i les seves respectives famílies.

A la festa van assistir prop de 400 persones entre treballadors/es i les seves famílies i van gaudir d’una jornada plena d'activitats enfocades per a la participació de la família, jocs construïts de material reciclat per a totes les edats i un taller de manualitats de maraques amb els colors representatius del CE Sabadell FC. A més, l'empresa va convidar a un dinar estil food-truck que es va gaudir a l'aire lliure.

El tancament de la jornada va concloure amb l'assistència dels treballadors/es de SMATSA i les seves respectives famílies al partit que es va disputar CE Sabadell FC vs CD Ebre. Les grades de l'estadi reservades per SMATSA van ser protagonistes pels ànims i missatges de suport que els treballadors/es de l'empresa, conjuntament amb la pròpia afició de l'equip de la ciutat, van dedicar al CE Sabadell FC durant tot el partit.

No és el primer any que SMATSA, que forma part del grup empresarial AGORA GRUP, organitza una festa per als seus treballadors/es i famílies. En anys anteriors, l'empresa ha celebrat el "Dia de la Família Smatsa" duent a terme activitats relacionades amb la sensibilització del medi i compartint, de forma col·lectiva, un temps de diversió.

SMATSA emmarca aquesta sèrie d'iniciatives dins de les actuacions encaminades a la dignificació i l'agraïment de la tasca que realitzen els seus treballadors/es en un ambient familiar i distès.