24/11/2016

SMATSA es suma a la Setmana Europea per a la Prevenció de Residus

Complint amb la missió d’afavorir l’adequada gestió dels residus, Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA) s’afegeix a la commemoració de la Setmana Europea per a la Prevenció de Residus organitzant diverses activitats de conscienciació.

SMATSA ha col·laborat activament en la organització de la diada infantil que ha tingut lloc el 18 de novembre a la plaça del Dr. Robert, fent participar als nens i nenes en un joc que promou la reflexió sobre la correcta separació domiciliària dels residus. L’empresa també ha convidat als assistents a pujar a un camió d’escombraries del servei de recollida de càrrega lateral.

D’altra banda, entre el 21 i el 24 de novembre SMATSA ha desenvolupat una campanya de sensibilització en els mercats municipals de Sabadell amb l’objectiu d’informar als paradistes i clients sobre la reducció, la reutilització i el reciclatge dels residus.

La companyia, que forma part del grup empresarial AGORA GRUP, desenvolupa al llarg de tot l’any nombroses activitats de conscienciació i sensibilització ciutadana amb l’objectiu de promoure la reflexió col·lectiva sobre l’adequada gestió dels residus.

Club Tennis
Club Tennis
Club Tennis