10/11/2016

SMATSA rep un reconeixement per afavorir a la inserció laboral de persones amb risc d’exclusió social

En el marc de l’acte organitzat per la Plataforma Vàlua, que agrupa entitats del tercer sector de Sabadell, s’ha fet entrega a Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA) del diploma que l’acredita com ‘Empreses amb Vàlua’ per la seva implicació en la inserció laboral de persones amb risc d’exclusió social.

Recentment, SMATSA, que forma part d’AGORA GRUP, ha obert un espai de col·laboració amb Andi-Down Sabadell, associació sense ànim de lucre formada per pares i mares d'infants i joves amb la síndrome de Down i altres discapacitats similars. La voluntat de l’empresa és proporcionar a aquests joves la possibilitat de fer pràctiques amb l’objectiu de facilitar-los la seva inserció en el mercat de treball. Acollint-se a aquesta iniciativa, SMATSA vol contribuir activament a la millora de les condicions de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

L’acte de reconeixement ha tingut lloc el 10 de novembre a Fira Sabadell. L’alcalde de la ciutat (Juli Fernàndez) i el Director General d'Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l'Autoempresa de la Generalitat de Catalunya (Josep Vidal) han sigut els encarregats d’entregar els diplomes a les empreses reconegudes.

Reconocimiento