23/09/2015

Centenars de sabadellencs viuen la Festa Major 2015 amb AGORA SERVEIS

Les activitats organitzades per Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA), empresa que pertany a AGORA SERVEIS, han comptat amb una participació multitudinària. A la Festa Major d’enguany, el grup ha volgut prioritzar la realització d’activitats lúdiques amb un fort component educatiu, amb la finalitat de proporcionar als nens i nenes de la ciutat eines que els permetin reutilitzar una part dels residus que generen en la seva vida quotidiana. AGORA SERVEIS també ha col·laborat en l’organització de les curses populars i l’exposició de vehicles elèctrics, reafirmant, un cop més, el seu compromís amb Sabadell.

La plaça Gabriel i Pujol, a l’entorn de la Biblioteca Vapor Badia, ha acollit el gruix de les activitats que AGORA SERVEIS ha volgut regalar als infants de Sabadell. Centenars de nens i nenes han gaudit dels jocs i tallers organitzats pel grup empresarial, superant totes les expectatives d’assistència que s’havien creat. El taller de fabricació de complements amb materials reutilitzats ha sigut una de les propostes amb més èxit. Els participants van poder divertir-se confeccionant els seus propis collarets i clauers, aprenent, al mateix temps, a ser més respectuosos amb el medi ambient.

Una altra de les propostes va convidar als infants a gaudir dels tradicionals jocs de construccions, en aquest cas elaborats amb materials reciclats. Com no podia ser d’una altra manera, tampoc va faltar el clàssic inflable on nens i nenes de totes les edats van saltar fins a cremar tota l’energia, i a la plaça del Doctor Robert es va instal·lar un taller de maquillatge. Un gran cercavila d’inspiració ambiental, que ha fet ballar a centenars de sabadellencs, posà fi a la jornada més ecològica de la Festa Major.

La implicació d’AGORA SERVEIS en el desenvolupament de la Festa Major s’ha materialitzat en altres activitats. El grup ha col·laborat en l’organització de les tradicionals curses que s’inicien al Pavelló de Sol i Padrís, i ha cedit tres vehicles elèctrics per a l’exhibició que s’ha dut a terme a l’Eix Macià. En paraules de Marina Taltavull, directora de l’àrea de comunicació d’AGORA SERVEIS, “totes aquestes activitats que organitzem i amb totes les que col·laborem durant la Festa Major són una mostra més del nostre compromís amb la ciutat, perquè ens sentim part d’ella i perquè les empreses del nostre grup són socialment responsables”.