​14/12/2015

Èxit de participació en el concurs infantil de postals nadalenques organitzat per Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA)

Prop d’un centenar de nens i nenes de Sabadell amb edats compreses entre 6 i 11 anys han participat en el concurs de postals nadalenques organitzat per Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA), empresa que des de l’any 1976 gestiona la recollida de residus i la neteja viària de la ciutat. La companyia, que forma part del conglomerat empresarial AGORA GRUP, ha rebut un total de 98 dibuixos, molts d’ells confeccionats amb materials reciclats. Durant la festa de lliurament de premis s’han donat a conèixer els guanyadors del concurs, escollits per un jurat que, per damunt de tot, ha valorat l’originalitat dels dibuixos. L’empresa està molt satisfeta per la resposta obtinguda i, d’acord amb la seva política de responsabilitat corporativa, vol seguir potenciant aquesta mena d’activitats, que apropen a la ciutadania els serveis que desenvolupa. Els tres dibuixos guanyadors i les tres mencions lliurades protagonitzaran la postal nadalenca amb la qual SMATSA felicitarà les festes als seus treballadors, clients i proveïdors.

Des de fa uns anys, SMATSA organitza un concurs de postals nadalenques entre els fills i filles dels seus treballadors. Enguany, l’empresa ha volgut obrir el concurs a tots els infants de Sabadell i la iniciativa ha superat les expectatives creades ja que s’han presentat 98 dibuixos. D’acord amb les bases del concurs, les creacions havien de relacionar la recollida de residus i les festes nadalenques amb l’objectiu que els participants reflexionin sobre l’adequada gestió de la brossa en un dels moments de l’any en què més residus es generen. Tots els dibuixos rebuts sorprenen per la seva originalitat; fins i tot, alguns participants s’han atrevit a presentar creacions realitzades amb materials reciclats, tals com xapes de metall o paper de diari. Segons ha declarat Marina Taltavull, Directora de Comunicació d’AGORA GRUP:

“Aquest any el concurs de postals de Nadal compleix el seu cinquè aniversari i el resultat ha estat tot un èxit, fins i tot la participació de les filles i fills dels nostres treballadors ha estat major que altres anys. Fins ara la participació era exclusivament per als fills dels nostres treballadors, però aquest any que ho hem estès a totes les nenes i nens de la ciutat de Sabadell per així donar l'oportunitat que molts nens de la ciutat i fins i tot familiars i amics dels nostres propis treballadors puguin fer-nos arribar les seves felicitacions nadalenques sota la temàtica de la recollida de residus al Nadal, doncs és un dels períodes de l'any en què més residus generem i per tant és una bona oportunitat per seguir conscienciant als més petits de la casa. A Serveis Medi Ambient, que forma part d’AGORA GRUP, seguim any rere any complint amb la nostra responsabilitat social corporativa i compartint els nostres valors amb la ciutat de Sabadell”.

El jurat del concurs, format per Diego Granero (president de l’Associació de Veïns de Campoamor), Teresa Bombardó (membre de l’Associació de Veïns de Ca n’Oriac) i Gerard Jori (responsable de medi ambient i sostenibilitat de SMATSA) ha concedit el primer premi a Ibai Navarro, que ha dibuixat els Reis Mags oferint un regal a un operari de SMATSA. El segon i tercer premi han recaigut, respectivament, en Adam Galán i Berta Pérez. Els tres guanyadors han estat obsequiats amb una targeta de regal de Toys’r’us amb un import de 300, 200 i 100 euros respectivament. Així mateix, s’ha decidit concedir tres mencions especials, amb un premi cadascuna d’una targeta de regal de 50 euros, a Adrià Daquinta, Gabriel Serrano i Lucía Frutos. Els membres del jurat han coincidit en destacar l’originalitat i execució dels sis dibuixos premiats, que s’incorporaran a la postal nadalenca d’enguany de SMATSA.

Els premis s’han lliurat en una festa infantil que ha tingut lloc el divendres 11 de desembre a Fira Sabadell, on més de 150 persones han pogut gaudir de les activitats preparades per l’ocasió i amenitzades per Pep Callau. Tots els participants del concurs han pujat a l’escenari per rebre un diploma acreditatiu i un obsequi. Un dels moments més emotius de la tarda s’ha produït quan Eugenio Díaz, Director General d’AGORA GRUP, ha obsequiat amb una pilota i una bufanda del F.C. Barcelona a l’Álvaro, nen diagnosticat de Niemann-Pick tipus C, malaltia que només pateixen 18 persones a tot l’Estat Espanyol. A més, Díaz ha lliurat un taló per valor de 1.000 euros a la mare de l’Àlvaro com a donatiu per a l’entitat Juntos Podemos Vencer, que promou la recerca per combatre aquesta afecció.

Un cop finalitzada la cerimònia de lliurament de premis, els assistents han pogut gaudir d’un berenar durant el qual s’han sortejat cinc jocs de taula i cinc pacs d’activitats familiars. El mestre de cerimònies ha tancat la festa fent ballar a petits i grans.

Segon premi. Adam Galán (6 anys)

Segon premi. Adam Galán (6 anys)

Tercer premi. Berta Pérez (8 anys)

Tercer premi. Berta Pérez (8 anys)

Primer premi. Ibai Navarro (8 anys)

Primer premi. Ibai Navarro (8 anys)

Primera menciò. Adrit Daquinta(10 anys)

Primera menció. Adrit Daquinta(10 anys)

Segona menciò. Gabriel Serrano (7 anys)

Segona menció. Gabriel Serrano (7 anys)

Tercera menciò Lucia Frutos (7 anys)

Tercera menció. Lucia Frutos (7 anys)