Compromesos amb tu

Deixa’ns formar part de la teva ciutat, del teu projecte i de les teves il·lusions



AGORA GRUP aglutina diferents empreses dedicades a la prestació de serveis municipals i d'assessorament pràctic en tots els àmbits que afecten la gestió de la ciutat. La nostra vocació és convertir-nos en un referent pel que fa a la innovació, el desenvolupament i la orientació al client, a través d'un creixement sostingut recolzat en un equip humà compromès.



Innovació

Les ciutats viuen, creixen, canvien ... i nosaltres amb elles adaptant-nos a nous reptes, aportant en tot moment la millor solució en l'entorn de les darreres i més modernes idees, tecnologies i pràctiques.​​

Qualitat

Creiem que només hi ha un camí que duu a la plena satisfacció: saber que dia rere dia donem el millor de nosaltres a través d’un treball constant i ben fet.

Sostenibilitat

En tots els àmbits on desenvolupem la nostra tasca, tenim present la necessitat d'actuar de manera responsable, assegurant que cada pas que donem ens permet avançar de forma segura cap al nostre objectiu.

Participació

Som un grup empresarial que se sent part de les ciutats en les que desenvolupa les seves activitats, que participa de la seva vida i que es compromet amb les necessitats dels seus ciutadans.