Serveis Medi Ambient S.A.

Des de 1976, Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA) presta els serveis de recollida de residus i neteja viària a la ciutat de Sabadell. L’experiència acumulada al llarg d’aquests quaranta anys, unida a la preparació del personal i la incorporació de diferents solucions tecnològiques, fan de SMATSA un referent en el sector de les empreses de serveis. La nostra voluntat és seguir avançant per aquest camí compartint valors com el compromís, la il·lusió i l’honestedat.

La Generalitat de Catalunya ha aprovat el Pla d’Igualtat de SMATSA, el que significa que l’empresa disposa d’una política d’igualtat d’oportunitats entre homes i dones certificada per una autoritat independent. A més, ha aconseguit les certificacions internacionals ISO 9001 i 14001.

SMATSA aposta per la comunicació i la sensibilització ciutadana amb el medi ambient. Per aquest motiu, l’empresa duu a terme diferents activitats de conscienciació destinades a tots els ciutadans de Sabadell, amb l’objectiu de promoure la reflexió sobre el problema ambiental que suposen els residus.