Iniciativa de Serveis Medi Ambient S.A. que busca recolzar i afavorir entitats particulars de caràcter social, cultural-educatiu i esportiu que treballen pel benestar de les persones que viuen a la ciutat de Sabadell.

Social

Objectiu: promoure iniciatives i projectes orientats al benestar, desenvolupament i integració de les persones, incidint en els col·lectius més vulnerables.

Cultural-educatiu

Objectiu: afavorir el reconeixement de les activitats culturals i educatives de la ciutat i fomentar el coneixement i desenvolupament de les millors pràctiques mediambientals.

Esportiu

Objectiu: recolzar entitats esportives que millorin el desenvolupament personal i col·lectiu, especialment en l’àrea inclusiva, que fomentin la participació i el coneixement de pràctiques respectuoses amb el medi ambient.

Missió, visió i valors

IMG_20220605_121912

Missió

Fomentar i recolzar activitats d'interès social, cultural-educatiu i esportiu que afavoreixin el benestar de les persones de la ciutat de Sabadell.

_MG_1675

Visió

Volem ser una iniciativa referent a la ciutat de Sabadell que promogui i ajudi a entitats de caràcter social, cultural-educatiu i esportiu a aconseguir els seus objectius.

_MG_1611

Valors

Col·laboració, participació, compromís, diàleg, responsabilitat social i igualtat d'oportunitats.