SMATSA és reconeguda com a “Empresa amb vàlua” per les seves accions socials

Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA), que pertany al grup empresarial AGORA GRUP, col·labora al llarg de tot l’any en diferents accions amb Càritas Sabadell i Andi-Down Sabadell, amb la voluntat de lluitar per la igualtat d’oportunitats i la inclusió laboral de totes les persones, especialment aquelles que pertanyen al col·lectiu vulnerable.

Com a reconeixement d’aquestes accions socials, Mª Carmen Pastor en representació de l’entitat Càritas Sabadell i Rosa Solà, representant de l’associació Andi-Down Sabadell, han fet lliurament a Eugenio Díaz, Director General d’AGORA GRUP, del distintiu que defineix a SMATSA com a “Empresa amb Vàlua”, per la seva implicació en la tasca d’afavorir la inclusió social i per contribuir en la millora de les condicions de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

SMATSA col·labora perquè les persones amb risc d’exclusió social puguin dur a terme pràctiques professionals, amb l’objectiu de facilitar-los la inserció al món laboral i aportar-los una independència. L’empresa inclou aquesta iniciativa en la seva política de responsabilitat social corporativa.