SMATSA rep el reconeixement per la seva tasca social

Com ja és tradició, l’Agrupación Andaluza de San Sebastián de los Ballesteros va celebrar, el passat 20 de gener, el seu sopar anual per commemorar el patró de la ciutat cordovesa. L’acte va comptar amb la presència de representants de tots els partits polítics i membres de diverses institucions i entitats sabadellencs.

En aquesta ocasió, Serveis Medi Ambient (SMATSA), una de les empreses que formen AGORA GRUP, va ser triada, per part de l’agrupació, com a empresa exemplar de la ciutat, rebent públicament un reconeixement pel seu compromís i la tasca social que realitza a la ciutat de Sabadell des de fa més de 40 anys.

Eugenio Díaz, com a Director General de l’empresa SMATSA i en representació de tots els treballadors que la formen, va recollir el cordovà de la mà del diputat sabadellenc de Ciutadans i membre de la taula del parlament, Joan García González.

Així mateix, Eugenio Díaz va dedicar unes paraules d’agraïment a l’Agrupación Andaluza de San Sebastián de los Ballesteros i va realitzar un discurs a tots els assistents sobre l’ADN i la trajectòria de SMATSA a la ciutat, destacant: “[…] Ens encanta els reptes, per difícils que siguin les circumstàncies, i esperem seguir treballant per un millor Sabadell para totes i tots […]”.