Acte de reconeixement de les dones de SMATSA

El passat 19 d’abril, Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA), que forma part del grup empresarial Agora Grup, va organitzar un esdeveniment on va reunir a les seves treballadores per valorar i reconèixer la gran feina que fan dia a dia, una tasca fonamental per mantenir la ciutat de Sabadell neta i segura.

L’esdeveniment va ser una gran oportunitat perquè totes les dones de l’empresa se sentissin reconegudes i valorades per la seva feina i perquè sàpiguen que compten amb el seu suport i respecte, demostrant que la igualtat a SMATSA és una realitat.

En l’acte es va reproduir un vídeo amb diferents relats de treballadores de l’empresa, en el qual s’animava a altres dones a reptar-se i a exercir treballs que fins fa un temps, eren considerats treballs per a homes, demostrant així que aquest servei no té gènere.

Així mateix, es va recordar els beneficis socials que tenen a disposició les treballadores de SMATSA com són el metge d’empresa, descomptes amb entitats de la ciutat, el servei de l’oficina de l’empleat/da i l’atenció del departament de comunicació per a estar en el dia de les accions i col·laboracions que realitza l’empresa a la ciutat de Sabadell.

Finalment, tenint en compte que les jornades laborals de SMATSA comencen a les sis del matí i acaben a les cinc de la nit, per prevenció, i amb el desig que mai ho hagin d’utilitzar, es va fer entrega d’un dispositiu dissuasiu a totes les treballadores.

Marina Taltavull, directora de l’àrea de Comunicació d’Agora Grup, fa un balanç positiu de l’acte i manifesta que “estem molt agraïts del treball que fan les treballadores de l’empresa i esperem que, a curt termini, puguem ampliar la plantilla de dones. Continuarem treballant perquè les nostres treballadores se sentin orgulloses del treball que exerceixen i de formar part de SMATSA“.