AGORA SERVEIS rep un homenatge pels seus serveis durant la pandèmia COVID-19

El passat 8 de Juliol, l’Ajuntament de Polinyà va dur a terme un Acte en memòria de les víctimes per la pandèmia COVID-19 i en reconeixement als serveis essencials convidant a col·laboradors i empreses, com a Servicios SEMAT S.A. i Procedimientos de Aseo Urbano PAU S.A., que pertanyen al grup empresarial AGORA SERVEIS.

En l’acte, l’Ajuntament de Polinyà va lliurar unes plaques commemoratives a AGORA SERVEIS en reconeixement de l’esforç i dedicació de tot l’equip humà que componen les empreses del Grup durant els moments més difícils derivats de la COVID -19.

És un orgull per al Grup rebre tal homenatge perquè la seva labor en els serveis que presten va més enllà del nexe contractual, la implicació de les empreses en el municipi de Polinyà adquireix sens dubte un compromís social.

Marina Taltavull, Directora de Comunicació de AGORA SERVEIS, manifesta que “estem molt agraïts que l’Ajuntament de Polinyà reconegui la labor que tot l’equip vam exercir durant la pandèmia COVID-19 perquè realment van ser moments molt complicats per a tots, on es barrejava les nostres obligacions laborals amb les pors a nivell personal i les situacions familiars que cadascun teníem a casa… tot i així, vam aconseguir ser forts i donar el millor de nosaltres mateixos”.