Ajuntament de Sabadell i SMATSA impulsen una campanya de fracció orgànica

L’Ajuntament de Sabadell i Serveis Medi Ambient (SMATSA) ha organitzat una campanya per a fomentar la segregació de la matèria orgànica coincidint amb la Setmana del Medi Ambient i el Dia Mundial del Medi Ambient, que tindrà lloc el dia 5 de juny.

La campanya es presenta amb el lema: “Separem bé per reciclar millor!” i té com a objectiu generar nous hàbits entre els ciutadans per a conscienciar sobre la importància de separar la matèria orgànica de la resta de residus que es generen, perquè a Sabadell durant l’any 2020, del 36,31% de la recollida selectiva, la fracció orgànica només va representar el 5,76%.

Per a facilitar i integrar aquests hàbits es repartiran 8.000 cubells i 240.000 bosses (30 bosses per ciutadà) en els dos Punts Blaus de la ciutat, situats en Can Llong i en el Parc Central del Vallès i oberts en horari de dilluns a dissabte de 8 a 20h i diumenges de 9 a 14:30h.

No és la primera campanya que SMATSA duu a terme a Sabadell, ja que de forma continuada i per diferents Mitjans, entre ells Twitter (@SmatsaSbd), l’empresa realitza accions i comunicacions per a aconseguir una major sensibilització sobre el reciclatge dels residus.

Flyer Campanya Orgànica 

Presentació campanya per Jesús Rodríguez, tinenta d’alcaldessa de Cohesió Territorial, Desenvolupament urbà, Seguretat i Civisme.
Presentació campanya per Jesús Rodríguez, tinenta d’alcaldessa de Cohesió Territorial, Desenvolupament urbà, Seguretat i Civisme.