Serveis afectats per la propagació del Coronavirus (COVID-19)

Amb la posada en marxa del protocol de seguretat i salut de l’empresa Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA) i com a mesura preventiva de protecció davant la propagació del brot de coronavirus (COVID-19) determinats serveis han quedat afectats.

El punt blau de Can Llong (Ronda Europa, 310), el punt blau del Parc Central del Vallès (C/ Moragas i Barret, s/n), les deixalleries urbanes (C/ Lope de Vega, 41 i C/ Mont Blanc, 36) i la deixalleria mòbil de la ciutat de Sabadell romandran tancades fins a nou avís. 

*Actualització: El punt blau de Can Llong (Ronda Europa, 310) i el punt blau del Parc Central del Vallès (C/ Moragas i Barret, s/n) queden obertes.

No obstant, els serveis de neteja viària, recollida de residus i recollida programada de mobles funcionen amb normalitat. A més a més, s’ha reforçat la neteja i desinfecció dels accessos als hospitals, centres d’atenció primària, mobiliari urbà, parades de contenidors, entre d’altres. 

Recordar-vos que tenim a disposició, per a tots els ciutadans del municipi de Sabadell, el telèfon gratuït 900 22 22 34 on restem a la vostra disposició per qualsevol qüestió relacionada amb el servei. El servei d’atenció telefónica serà de 8h a 14h. 

*Actualització (01/02/2020): tots els serveis afectats pel brot de COVID-19 funcionen amb normalitat. Així com, el servei d’atenció telefònica és de 8h a 18h.