Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA) denuncia actes vandàlics contra diferents vehicles de servei

  • L’empresa qualifica aquests actes com similars a la kale borroka i els emmarca en la campanya d’assetjament promoguda des de l’inici de l’actual conflicte amb l’Ajuntament de Sabadell

SABADELL, 28 DE GENER DE 2019 | En el dia d’avui, Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA) ha presentat denúncia en seu policial després que diversos vehicles de l’empresa hagin aparegut amb les rodes punxades. Aquests actes vandàlics han afectat a unitats que es troben estacionades en les proximitats de la nostra seu central a Sabadell, així com al vehicle de treball del responsable del servei de neteja viària, que es trobava estacionat a prop del seu domicili personal. Els fets d’avui succeeixen després de l’aparició de pintades a les nostres instal·lacions, així com d’adhesius amb lemes atacant l’empresa.

Denunciem públicament l’extrema gravetat d’aquests fets, que s’emmarquen en el context de la campanya d’assetjament continuat que duu a terme Crida per Sabadell, juntament amb altres plataformes del seu cercle pròxim com l’anomenada “STOP SMATSA”, que repeteix les seves consignes i falsedats de forma reiterada, amb la presència en els seus actes dels mateixos individus, incloent al famós assessor municipal, l’ambientòleg Jordi Colomer, i membres de l’autoproclamada plataforma Sabadell Lliure de Corrupció.

El fet de desenvolupar a Sabadell les conegudes tàctiques de la kale borroka, apuntant als “suposats enemics” perquè després altres es dediquin al vandalisme i l’assetjament “de baixa intensitat”, és quelcom impropi d’una societat democràtica, i menys encara de la nostra ciutat.

Des d’SMATSA seguirem treballant dia a dia per intentar fer la nostra feina de la millor manera possible al servei de la ciutat de Sabadell, tot exercitant, al mateix temps, el nostre dret legítim a defensar-nos mitjançant els canals que la llei ens habilita, sempre amb l’objectiu de mantenir l’estabilitat necessària que permeti garantir la protecció, tant de la nostra empresa, com dels gairebé 400 treballadors i les seves famílies.