AGORA SERVEIS segueix amb els tallers de conscienciació per fomentar el correcte ús del reciclatge als seus treballadors

Després de l’èxit de les jornades de conscienciació a tots els treballadors de la plantilla de Serveis Medi Ambient S.A., la formació ha seguit amb les empreses Servicios Semat S.A. i Procedimientos de Aseo Urbano S.A., PAU, amb l’objectiu de fomentar el correcte ús del reciclatge i el coneixement sobre la importància d’aquest. En dues jornades, la tècnica del departament de Qualitat i Medi Ambient ha impartit els tallers de conscienciació i sensibilització a tots els treballadors de les empreses SEMAT i PAU.

SEMAT i PAU han seguit la iniciativa d’SMATSA volent que es prengui consciencia per part de tota la plantilla de la importància de la correcta segregació dels residus i l’impacte que suposa el mal ús del reciclatge.

Sent així, AGORA SERVEIS mostra el seu compromís a realitzar un servei de qualitat per als ciutadans i ciutadanes de la ciutat de Polinyà. A més a més, l’acció queda emmarcada dins de la Responsabilitat Social Corporativa de l’empresa.