Servicios SEMAT S.A. torna a formar part de “Let’s Clean Up Europe” a Polinyà

Servicios SEMAT S.A., empresa que pertany al grup empresarial AGORA SERVEIS, es va unir el passat diumenge 12 de maig a la celebració de l’acció Europea “Let’s Clean Up Europe” celebrada al municipi de Polinyà.

Aquesta acció que pren la iniciativa a tota Europa té l’objectiu de conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de manera incontrolada a la naturalesa. Per això, Let’s Clean Up consisteix en promoure la recollida dels residus abocats il·legalment a la natura i la conscienciació del correcte ús d’aquests.

Polinyà s’uneix a la proposta i organitza accions de neteja impulsada per voluntaris i voluntàries que es reuneixen per netejar els boscos i l’entorn del municipi. En l’acció hi van participar més d’un centenar de voluntaris de Polinyà que van aconseguir recollir 800 kg de residus.

Servicios SEMAT S.A., que emmarca aquesta acció dins de la seva responsabilitat social corporativa, té l’objectiu de conscienciar als ciutadans i ciutadanes del municipi de Polinyà sobre el problema de l’abocament incontrolat de residus en espais verds i ajudar a la conservació d’aquests.