SMATSA signa un acord de col·laboració amb Andi Down Sabadell per a la inserció laboral de persones amb síndrome de Down

  • Durant aquest primer semestre de l’any, ja han estat dos joves els que han participat en les tasques d’atenció ciutadana que ofereix l’empresa en les Deixalleries Urbanes de Sabadell

Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA) dóna suport a les activitats d’inserció laboral de persones amb síndrome de Down perquè puguin formar-se i treballar aconseguint una autonomia i una integració plena en les comunitats.

A principis d’any, SMATSA va signar un conveni de col·laboració per a aquest tipus d’iniciatives i es va posar en pràctica de forma immediata amb una primera incorporació, la incorporació de Gerard Lana, un jove de 22 anys que dia a dia ha sabut adaptar-se i superar-se en les tasques que ha exercit juntament amb els treballadors de l’empresa a la Deixalleria Urbana del Sud de la ciutat. Posteriorment, es va incorporar Nil Garriga de 22 anys també a la Deixalleria Urbana del Nord, ocupant satisfactòriament les mateixes funcions que Gerard.

SMATSA, empresa que forma part del grup de empeses AGORA GRUP, valora positivament les tasques realitzades per aquestes persones i ha expressat la seva intenció de seguir ajudant de forma continuada al llarg de l’any en el projecte d’inserció laboral liderat per Andi Down Sabadell. AGORA GRUP emmarca aquesta iniciativa de col·laboració dins de la seva política de responsabilitat social corporativa, reforçant el seu compromís amb la societat.

La directora de Comunicació de AGORA GRUP, Marina Taltavull, manifesta en nom de l’empresa “volem agrair a Gerard i Nil l’esforç que des del primer dia han realitzat amb gran il·lusió, sent tot un exemple de superació”. Així mateix, Taltavull apunta “aquesta iniciativa ha suposat un aprenentatge tant per a Gerard i Nil com per als treballadors de SMATSA que han compartit hores de treball amb ells”.