SMATSA ha dut a terme tallers de reciclatge pels infants inscrits a l’esplai del Club de Tennis Sabadell

  • L’empresa aposta per l’educació ambiental en un entorn esportiu i valora positivament la participació dels més petits

Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA) col·labora amb el Club de Tennis Sabadell organitzant tallers de reciclatge, uns tallers inclosos dintre del marc d’activitats del casal d’estiu.

Són més de tres-cents infants inscrits en el Casal d’Estiu del Club Tennis Sabadell els que un any més han pogut gaudir dels tallers de sensibilització i conscienciació ciutadana que realitza SMATSA sobre la correcta separació dels residus i l’aplicació de la regla de les tres erres “3R” (Reduir, Reciclar i Reutilitzar). SMATSA, empresa que forma part del grup empresarial AGORA GRUP, presta des de l’any 1976 els serveis de recollida de residus i neteja viària de Sabadell i participa activament a la ciutat desenvolupant nombroses activitats amb l’objectiu de promoure l’adequada gestió dels residus.

Tots els infants del Casal d’Estiu del Club Tennis Sabadell s’han repartit per edats en diferents grups i han realitzat els tallers amb molta il·lusió, rebent una l’explicació teòrica i tot seguit posant-la en pràctica mitjançant jocs de construcció amb residus domèstics. Els més petits han construït “tira-xines” amb rotllos de cartró de paper higiènic i globus, i els més grans han dissenyat el seu propi collaret amb taps de suro. Al finalitzar, els participants s’han endut la seva creació i han rebut per part de l’empresa SMATSA l’obsequi d’una motxilla amb forma de pilota de tennis i un tríptic amb les explicacions de la correcta separació dels residus domèstics a la llar.

Per a SMATSA, en paraules de la seva Directora de Comunicació, Marina Taltavull, “SMATSA se sent part de la ciutat de Sabadell i creiem en més enllà de la simple obligació, som una empresa socialment responsable i considerem per tant que iniciatives com la participació a l’esplai del Club de Tennis Sabadell és una molt bona oportunitat per dur a terme educació ambiental i compartir valors amb els més petits”.