SMATSA està present a les festes de barri

Aquest mes de maig, Serveis Medi Ambient S.A., empresa concessionària del servei de recollida i neteja viària de la ciutat de Sabadell, ha estat present a la festa del barri de la Nostra Llar oferint l’activitat d’Eco-Juga.  

SMATSA amb l’objectiu de fomentar la conscienciació i la sensibilització del correcte ús del reciclatge des d’edats infantils, ofereix diverses activitats de les quals, els materials que s’utilitzen són 100% reutilitzats, fets a mà i respecten al màxim el medi ambient.

L’activitat Eco-Juga, que es va dur a terme el passat 26 de maig a la festa del barri de la Nostra Llar, consisteix a desenvolupar la ment dels infants a través d’un conjunt d’activitats diverses relacionades amb el medi ambient i el reciclatge de materials.

A través d’unes activitats pedagògiques i lúdiques dirigides a totes les edats, SMATSA mostra el seu gran compromís en la conscienciació de la ciutadania i el respecte cap al medi ambient. Aquesta acció queda emmarcada dins de la seva Responsabilitat Social Corporativa.