SMATSA està present a les festes de barri

Aquest mes d’abril, Serveis Medi Ambient S.A., empresa concessionària del servei de recollida i neteja viària de la ciutat de Sabadell i que forma part del grup empresarial Agora Serveis, ha estat present a la festa del barri de la Creu de Barberà oferint l’activitat de Pedala i Pinta.  

SMATSA amb l’objectiu de fomentar la conscienciació i la sensibilització del correcte ús del reciclatge des d’edats infantils, ofereix diverses activitats de les quals, els materials que s’utilitzen són 100% reutilitzats, fets a mà i respecten al màxim el medi ambient.

L’activitat de Pedala i Pinta, que es va dur a terme el passat 27 d’abril a la festa de la Creu de Barberà, consisteix a desenvolupar la ment creativa i original dels infants mentre pedalen una bicicleta.

A través d’unes activitats pedagògiques i lúdiques dirigides a totes les edats, SMATSA mostra el seu gran compromís en la conscienciació de la ciutadania i el respecte cap al medi ambient. Aquesta acció queda emmarcada dins de la seva Responsabilitat Social Corporativa.