AGORA GRUP patrocina el XXV Trofeo Internacional de “Tennis ciutat de Sabadell”

Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA), empresa que pertany al grup empresarial AGORA GRUP, ha sigut un dels patrocinadors principals de XXV Trofeu Internacional de “Tennis ciutat de Sabadell” celebrat al Club Tennis Sabadell.

La passada setmana, del 23 de setembre al 1 d’octubre, joves tenistes de diverses nacionalitats van disputar els partits per col·locar-se en el selecte grup del top 100 mundial. Els tenistes, projectes possibles professionals, van poder gaudir d’un esplèndid certamen on va destacar l’alt nivell d’aquest any. El torneig va finalitzar el diumenge 1 d’octubre amb una renyida final i amb la corresponent entrega de reconeixements, sent AGORA GRUP una de les empreses que va lliurar el primer premi.

Aquesta competició va ser de caràcter obert a tot el públic, tant als socis del club com a aquells aficionats del tennis que van voler assistir i presenciar el gran certamen.

AGORA GRUP ha mostrat un any més el seu compromís i aposta per les activitats esportives que se celebren a la ciutat de Sabadell.