SMATSA i el Centre d’Esports Sabadell Futbol Club SAD signen un acord de col·laboració

  • SMATSA sent orgull de formar part de la ciutat on desenvolupa el seus serveis i reforça el seu compromís amb un nou conveni d’esponsorització
  • El CE Sabadell FC, amb l’objectiu d’apropar les empreses de la ciutat al club, arriba a un acord amb SMATSA, identificada des de fa més de 40 anys amb Sabadell

Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA) i el Centre d’Esports Sabadell FC han arribat a un acord de patrocini durant la temporada 2017-18.

Aquest acord inclou, a banda de la visibilitat de la marca a l’estadi de la Nova Creu Alta, la seva presència a la màniga de la samarreta del primer equip. A més, activarà les accions familiars entre els sabadellencs, bé sigui a través de l’activitat esportiva o altres activitats de conscienciació i formació sobre la importància del reciclatge i recollida selectiva de residus.

Tot això es farà a través d’un calendari d’activitats de sensibilització. La primera serà el diumenge 12 de novembre a la Nova Creu Alta on, amb materials totalment reciclats i productes sostenibles, s’organitzaran tallers i activitats per a les famílies, els treballadors d’SMATSA i tots els socis del CE Sabadell FC.

Els seus valors encaixen perfectament en la nova filosofia del CE Sabadell FC. El club, amb la intenció d’apropar-se a la ciutat, destinarà l’anella central de la Nova Creu Alta a empreses com SMATSA i cada cop en són més les que se sumen al projecte.

SMATSA, que forma part del grup AGORA SERVEIS, és una de les empreses més identificades amb la ciutat i amb totes les seves activitats i els seus col·lectius. Per aquest motiu, en la mesura del possible, sempre està present en l’espai públic dels ciutadans de Sabadell i en els esdeveniments i festes populars que es realitzen.

A més, SMATSA s’implica més enllà de la simple obligació i patrocina regularment diverses activitats esportives i culturals que es duen a terme a la ciutat promovent valors com l’esforç, la dedicació i l’afany de superació.

SMATSA aposta per la comunicació, la divulgació del servei que ofereix i la sensibilització ciutadana amb el medi ambient. L’empresa periòdicament duu a terme diferents activitats de conscienciació destinades a tots els ciutadans de Sabadell, amb l’objectiu de promoure la reflexió sobre el món del residu i del reciclatge.

SMATSA emmarca aquesta iniciativa de col·laboració dins de la seva política de responsabilitat social corporativa.