Un any més, Serveis Semat S.A. se suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Polinyà

Servicios Semat S.A., empresa que pertany a AGORA SERVEIS, ha col·labo  rat a la pedalada popular urbana que cada any organitza l’Ajuntament de Polinyà.

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que es va celebrar a Catalunya la setmana del 16 al 22 de setembre, va donar lloc al passat diumenge 23 de setembre a Polinyà a una jornada festiva amb inflables, exposicions i tallers, promovent la mobilitat sostenible i segura.

Els ciutadans de Polinyà van sortir al carrer amb les seves bicicletes per promoure uns hàbits de mobilitat saludables que ajudin a protegir el medi ambient.

Serveis Semat S.A. s’ha sumat a aquesta bona causa i, una vegada finalitzat el passeig en bicicleta que els ciutadans han dut a terme, ha obsequiat a tots els participants amb un esmorzar saludable.

Servicios Semat S.A. junt amb l’empresa Procedimentos de Aseo Urbano PAU S.A., que forma part del mateix grup empresarial i que duu a terme el servei de jardineria de Polinyà, reitera el seu compromís amb el municipi i aposten per una millora del nostre entorn i medi ambient.