AGORA SERVEIS planta tres arbres de nadal a Polinyà

Un any més, Serveis SEMAT S.A., empresa que gestiona el servei de residus i neteja viària i Procedimentos de Aseo Urbano PAU S.A. encarregat de gestionar la conservació i el manteniment de la jardineria municipal de Polinyà, han col·laborat en la plantació de tres arbres de nadal situats en punts cèntrics del municipi, a la Plaça del Vallès, Plaça Barcelona i Plaça Balmes.

Com en anys anteriors, els alumnes dels col·legis del municipi de Polinyà han decorat els arbres amb materials reciclats, fomentant així la conscienciació del bon ús del reciclatge. Amb aquesta iniciativa, AGORA SERVEIS, grup empresarial que engloba un conjunt d’empreses entre elles SEMAT S.A. i PAU S.A, pretén conscienciar a la població del municipi sobre el bon ús dels materials reciclats a través d’accions promogudes pels alumnes dels col·legis de Polinyà. Tenint com a objectiu acostar-se a la ciutat, promoure la reflexió sobre l’impacte del medi ambient i desitjar bones festes als veïns i veïnes de Polinyà.

Emmarcant aquesta acció dins de la seva responsabilitat corporativa, Serveis SEMAT S.A. i Procedimentos de Aseo Urbano PAU S.A. mostren així el seu compromís amb el municipi i apostes per accions que fomentin la sensibilització i la conscienciació de la protecció del medi ambient.