SMATSA inicia tallers de conscienciació per fomentar el correcte ús del reciclatge

El passat dilluns 18 de març, SMATSA, empresa que pertany al grup empresarial AGORA SERVEIS, va iniciar un conjunt de tallers de conscienciació per als treballadors de l’empresa amb l’objectiu de fomentar el correcte ús del reciclatge i el coneixement sobre la importància d’aquest. Al llarg de quatre setmanes, la tècnica del departament de Qualitat i Medi Ambient impartirà els tallers de conscienciació i sensibilització a tots els treballadors de l’empresa.

Serveis Medi Ambient S.A., SMATSA, a part de sensibilitzar a la població a través dels diversos tallers que organitza, ha pres la iniciativa i també vol que es prengui consciencia per part de tota la plantilla de la importància de la correcta segregació dels residus i l’impacte que suposa el mal ús del reciclatge.

Amb aquesta iniciativa, SMATSA mostra el seu compromís a realitzar un servei de qualitat per als ciutadans i ciutadanes de la ciutat de Sabadell. A més a més, l’acció queda emmarcada dins de la Responsabilitat Social Corporativa de l’empresa.