Servicios SEMAT S.A. participa a Let’s Clean Up Europe a Polinyà

Servicios SEMAT S.A. s’ha unit a la celebració de l’acció Europea Let’s Clean Up Europe celebrada a Polinyà el passat dissabte 13 de maig (de 9h a 13h del matí).

Aquesta acció que pren la iniciativa a tota Europa té l’objectiu de conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la naturalesa. Per això, Let’s Clean Up consisteix en promoure la recollida dels residus abocats il·legalment a la natura. Durant el transcurs dels mesos de maig i juny, a Catalunya s’han programat 270 accions de neteja a diferents espais naturals.

Polinyà s’uneix a la proposta i organitza accions de neteja impulsada per voluntaris i voluntàries que s’han reunit per neteja els boscos i l’entorn del municipi. En l’acció hi van participar prop d’un centenar de voluntaris de Polinyà que van aconseguir recollir 3,8 tones de residus.

Amb aquesta iniciativa les persones que han assistit han pogut prendre consciència del problema que genera l’abocament de residus il·legals a espais verds. Servicios SEMAT S.A. emmarca aquesta acció dins la responsabilitat social corporativa de l’empresa.