Serveis Semat S.A. torna a sumar-se a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Polinyà

Servicios Semat S.A. i Procedimientos de Aseo Urbano PAU S.A., empreses que pertanyen al grup empresarial AGORA SERVEIS, han col·laborat novament a la pedalada popular urbana del municipi que cada any organitza l’Ajuntament de Polinyà.

El passat dissabte 14 de setembre es va celebrar la IX Pedalada Popular de Polinyà per commemorar la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Catalunya, que se celebra del 16 al 22 de setembre de 2019. Amb l’objectiu de promoure hàbits sostenibles i saludables, es va organitzar una jornada festiva amb la programació de diverses activitats.

Els ciutadans de Polinyà van sortir al carrer amb les seves bicicletes per promoure hàbits de mobilitat saludables que ajudin a protegir el medi ambient, la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Serveis Semat S.A. i Procedimientos de Aseo Urbano S.A, s’han sumat a aquesta bona causa i, una vegada finalitzat el passeig en bicicleta que els ciutadans han realitzat, han obsequiat a tots els participants amb un esmorzar saludable.

D’aquesta manera, SEMAT i PAU reiteren el seu compromís amb el municipi i aposten per una millora del nostre entorn i medi ambient, a través d’iniciatives saludables.