SMATSA està present a les festes de barri

Aquest mes de setembre, Serveis Medi Ambient S.A., empresa concessionària del servei de recollida i neteja viària de la ciutat de Sabadell, ha estat present a la festa del barri de La Planada del Pintor i Les Termes oferint les activitats de Pedala i pinta i Eco-Juga. 

SMATSA amb l’objectiu de fomentar la conscienciació i la sensibilització del correcte ús del reciclatge des d’edats infantils, ofereix diverses activitats de les quals, els materials que s’utilitzen són 100% reutilitzats, fets a mà i respecten al màxim el medi ambient.

L’activitat Eco-Juga consisteix a desenvolupar la ment dels infants a través d’un conjunt d’activitats diverses relacionades amb el medi ambient i el reciclatge de materials. Per l’altra banda, l’activitat de Pedala i Pinta consisteix a desenvolupar la ment creativa i original dels infants mentre pedalen una bicicleta.

A través d’unes activitats pedagògiques i lúdiques dirigides a totes les edats, SMATSA mostra el seu gran compromís en la conscienciació de la ciutadania i el respecte cap al medi ambient. Aquesta acció queda emmarcada dins de la seva Responsabilitat Social Corporativa.