Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA) presenta el seu nou projecte, l’Obra Social SMATSA

  • L’Obra Social SMATSA és una iniciativa que neix del compromís i col·laboració que Serveis Medi Ambient S.A. ha desenvolupat amb entitats i institucions de la ciutat al llarg dels gairebé 50 anys que porta vinculada a Sabadell.
  • SMATSA vincularà a través d’aquesta iniciativa totes les actuals línies de col·laboració que manté en els àmbits culturals, esportius, educatius i socials, per al que dotarà a aquest nou projecte de l’autonomia i organització necessàries.

SABADELL, 16 DE NOVEMBRE | El director general de Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA), Eugenio Díaz, i el president del qual és el nou projecte de l’empresa, Ramon Burgués, han presentat aquest dimecres a l’Espai Cultura Fundació 1898 Caixa Sabadell l’Obra Social SMATSA, un projecte que té com a objectiu donar suport a iniciatives en l’àmbit social, cultural-educatiu i esportiu per a entitats de la ciutat de Sabadell.

L’acte, que va ser conduït pel reconegut periodista Sergi Garcés, va comptar amb una gran assistència, més de 120 persones, que formen part activa de la ciutat de Sabadell, destacant la presència de representants polítics, tant de l’equip de govern com de l’oposició, del món empresarial, i una àmplia presència del teixit associatiu i institucional de Sabadell que incloïa l’àmbit cultural, educatiu, esportiu i social, a més dels mitjans de comunicació.

SMATSA, que pertany al grup empresarial Agora Grup, desenvolupa els seus serveis de neteja viària i recollida de residus en el municipi de Sabadell des de 1976 i, és per això, que l’empresa vol, amb aquesta iniciativa, ressaltar el seu compromís amb la ciutat i les persones que viuen en ella.

L’Obra Social SMATSA agrupa tot el conjunt de col·laboracions que ja s’anaven duent a terme

amb la finalitat de secundar i afavorir a entitats particulars de diversos àmbits i que treballen per al benestar de les persones que viuen a Sabadell.

D’una banda, en l’àmbit social, Obra Social SMATSA busca promoure projectes orientats a millorar el benestar, desenvolupament i integració de les persones de la ciutat, especialment d’aquells col·lectius més vulnerables. Per un altre, en l’àmbit cultural-educatiu, l’objectiu del projecte és afavorir el reconeixement de les activitats culturals i educatives de la ciutat, fomentant així el seu coneixement i continuïtat. I, finalment, en l’àmbit esportiu, l’Obra Social SMATSA busca donar suport a entitats esportives que millorin el desenvolupament personal i la integració, especialment entorn de col·lectius vulnerables. A més, es promouran en tots els àmbits, iniciatives que fomentin el respecte pel medi ambient.

Tant per a l’equip que compon l’Obra Social SMATSA com per a tot el conjunt de treballadors i treballadores que formen part de Serveis Medi Ambient S.A., és un orgull posar en marxa aquest projecte i treballar per a arribar a ser un dels referents a la ciutat en la labor d’impulsar un entorn més solidari i sostenible per a les persones que viuen a Sabadell.