Obra Social SMATSA col·labora amb Creu Roja Sabadell aportant joguines per al Dia de Reis

  • La col·laboració es basa en 150 joguines destinades a les famílies amb infants en situació de vulnerabilitat.

 SABADELL, 2 DE GENER DE 2023 | L’Obra Social SMATSA comença l’any duent a terme una col·laboració amb la Creu Roja de Sabadell, emmarcada en la seva 30a Campanya de Joguines per a aquestes dates nadalenques.

L’aportació econòmica que Obra Social SMATSA ha realitzat cobreix les joguines als quals 150 famílies de la ciutat de Sabadell, amb nenes i nens menors i en situació de vulnerabilitat, puguin optar i aconseguir que les seves filles i fills puguin obrir regals el dia de Reis.

Les famílies beneficiàries d’aquestes joguines compleixen uns requisits determinats i són valorades pels serveis socials de la ciutat, amb la finalitat de garantir que es destinen a les famílies amb majors necessitats.

Així mateix, les joguines que es reparteixen són joguines totalment noves, no sexistes i no bèl·lics, catalogades com a “joguines principals” que es complementen amb una altra mena de regals.

Sens dubte, per a l’Obra Social SMATSA és important aquesta iniciativa pel fet que millora el benestar, desenvolupament i integració dels col·lectius en situació de vulnerabilitat, reforçant així el seu compromís amb la ciutat de Sabadell i les persones que viuen en ella. En paraules de la directora de comunicació d’Agora Grup, grup empresarial al qual pertany SMATSA i la seva Obra Social, Marina Taltavull: “és un orgull per a la nostra Obra Social poder ajudar en aquest sentit i aportar il·lusió i somriures el dia de Reis als infants de 150 famílies de Sabadell, i esperem poder continuar treballant en aquesta línia com un dels nostres àmbits de col·laboració”.