Obra Social SMATSA dona lots d’aliments per a famílies en situació de vulnerabilitat

  • La col·laboració s’ha concentrat en entitats com Creu Roja, Càritas Sabadell i Rebost Solidari, els qui realitzaran la distribució d’aliments.

 SABADELL, 6 DE FEBER DE 2023 | Obra Social SMATSA, donant continuïtat al seu programa d’ajudes i col·laboracions a la ciutat de Sabadell, duu a terme en aquesta ocasió, i com ja feia l’empresa anys anteriors, una donació d’aliments per a les persones més desfavorides de la ciutat.

Aquesta col·laboració s’ha realitzat juntament amb entitats de caràcter social i reconegudes a la ciutat, com són Creu Roja, Càritas Sabadell i Rebost Solidari, que treballen per a revertir les situacions d’extrema vulnerabilitat.

Sabem que estem en un context en el qual s’ha de fer front a la crisi que ha suposat la inflació generalitzada dels preus i el seu efecte directe en la cistella de la compra de les famílies, per això, Obra Social SMATSA vol contribuir a garantir el dret a una alimentació suficient i saludable per a les persones amb el risc de pobresa alimentària.

Segons declaracions de Ramon Burgués, president de l’Obra Social SMATSA: “és una acció solidària que simbolitza el nostre compromís i responsabilitat social a la ciutat de Sabadell”.