SMATSA i el CE Sabadell FC renoven l’acord de col·laboració

Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA) i el CE Sabadell FC han arribat a un acord de patrocini durant la temporada 2022-23. SMATSA sent orgull de formar part de la ciutat on desenvolupa el seus serveis i reforça el seu compromís amb un nou conveni d’esponsorització.

Aquest acord inclou, a banda de la visibilitat de la marca a l’estadi de la Nova Creu Alta, la promoció d’activitats esportives o de conscienciació que són respectuoses amb el medi ambient.

SMATSA, que forma part del grup AGORA SERVEIS, és una de les empreses més identificades amb la ciutat i amb totes les seves activitats i els seus col·lectius.

A més, SMATSA s’implica més enllà de la simple obligació i patrocina regularment diverses activitats esportives i culturals que es duen a terme a la ciutat promovent valors com l’esforç, la dedicació i l’afany de superació.

Per aquest motiu, Eugenio Díaz, Director General d’Agora Grup, manifesta l’orgull que és com a empresa mantenir un acord amb el CE Sabadell FC no només per ser  un dels centres esportius de referència principals de la ciutat de Sabadell sinó també com a centre de reconeixement nacional excedint el marc esportiu.

SMATSA emmarca aquesta iniciativa de col·laboració dins de la seva política de responsabilitat social corporativa.