AGORA SERVEIS col·labora amb el Carnaval de Polinyà i el Carnaval de Sabadell

AGORA SERVEIS, grup empresarial que engloba diferents companyies com són Servicios SEMAT S.A. i Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA), entre d’altres, participa i celebra el carnestoltes als municipis del Vallès Occidental on presta els seus serveis.

Servicios SEMAT S.A. ha col·laborat amb el Carnaval de Polinyà celebrat el passat cap de setmana del 22 i 23 de febrer.

El dissabte 22 de febrer a les 17 hores, va tenir lloc la tradicional Rua de Comparses. Una vegada els prop de 700 participants de les diferents agrupacions de la Rua van acabar el recorregut, Servicios SEMAT S.A. va obsequiar amb un entrepà i una beguda a tots els participants de la Rua del Carnaval de Polinyà, proporcionant un bon tancament de la rua fent entrega d’un berenar saludable.

Per l’altra banda, SMATSA torna a col·laborar amb el Carnaval de Sabadell que va tenir lloc el passat cap de setmana del 21 al 23 de febrer.

El dissabte 22 de febrer a les 17 hores a la Plaça Doctor Robert es va celebrar la novena edició del ja famós concurs de disfresses infantils de la ciutat de Sabadell. SMATSA va obsequiar a tots els participants del concurs amb llapis de colors fets de material reciclat i respectant al màxim el medi ambient.

AGORA SERVEIS amb l’objectiu de promoure activitats lúdiques en els municipis de Polinyà i Sabadell, reitera el seu compromís amb el medi ambient i amb els ciutadans de les dues ciutats. Marina Taltavull, directora de l’Àrea de Comunicació d’AGORA SERVEIS, assenyala “Per a nosaltres és una oportunitat poder gaudir del carnestoltes amb els ciutadans i ciutadanes dels municipis de Polinyà i Sabadell mantenint present les bones pràctiques del reciclatge i fent una conscienciació mediambiental en un àmbit festiu.”.