Serveis Medi Ambient S.A. torna a ser patrocinadora de la Falconada de Sabadell 2018

Serveis Medi Ambient S.A., empresa que pertany al grup empresarial AGORA SERVEIS, ha estat una de les patrocinadores de l’esdeveniment de la Falconada de Sabadell 2018, acte que organitza l’entitat Falcons des de fa més de 10 anys.

El passat diumenge 21 d’octubre de 2018, es va celebrar la tretzena edició de la Falconada de Sabadell, una carrera de BTT no competitiva que transcorre pel Vallès, comptant amb dos recorreguts diferents, un de 58 kilòmetres i l’altre de 37.

En aquesta nova edició l’esdeveniment ha comptat amb gairebé 900 participants que han pogut gaudir d’una jornada assolellada plena d’activitats relacionades en fomentar hàbits saludables i respectant l’entorn i el medi ambient.

Els ciclistes que han obtingut el millor temps d’aquesta edició han estat Adrián Walsham, guanyador de la Falconada de 58 kilòmetres i Oriol Farré, guanyador de la Facolnadeta de 37 kilòmetres.

Novament, SMATSA se suma a les iniciatives esportives que tenen lloc al municipi de Sabadell, manifestant així el seu compromís amb la ciutat i els seus ciutadans.