Serveis Semat S.A. torna a sumar-se a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Polinyà

Servicios Semat S.A. i Procedimientos de Aseo Urbano PAU S.A., empreses que pertanyen al grup empresarial AGORA SERVEIS, han col·laborat a la pedalada popular urbana del municipi que cada any organitza l’Ajuntament de Polinyà.

La setmana del 16 al 22 de setembre de 2018, s’ha celebrat a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, donant lloc el passat diumenge 16 de setembre la VIII Pedalada Popular de Polinyà. Amb l’objectiu de promoure hàbits més sostenibles i saludables es va organitzar una jornada festiva amb la programació de diverses activitats, sota el lema “Combina i mou-te”.

Els ciutadans de Polinyà que es van sumar a la iniciativa, van sortir al carrer amb les seves bicicletes per promoure hàbits de mobilitat saludables que ajudin a protegir el medi ambient. Promovent el desplaçament amb bicicleta millorant així la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Serveis Semat S.A. i Procedimientos de Aseo Urbano S.A, s’han sumat a aquesta bona causa i, una vegada finalitzat el passeig en bicicleta que els ciutadans han dut a terme, han obsequiat a tots els participants amb un esmorzar saludable.

D’aquesta manera, SEMAT i PAU reiteren el seu compromís amb el municipi i aposten per una millora del nostre entorn i medi ambient.