Novament, Serveis Medi Ambient S.A. és patrocinador de La Falconada de Sabadell 2019

Serveis Medi Ambient S.A., empresa que pertany al grup empresarial AGORA SERVEIS, ha estat una de les patrocinadores de la catorzena edició de La Falconada de Sabadell 2019, esdeveniment que organitza l’entitat Falcons.

La Falconada, que es va celebrar el passat diumenge 20 d’octubre de 2019, consisteix en una carrera de BTT no competitiva que transcórrer pel Vallès i compta amb dos recorreguts diferents, un de 58 kilòmetres i l’altre de 38. Adaptant-se així a les diferents necessitats dels participants.

En aquesta nova edició l’esdeveniment ha comptat amb gairebé 1300 participants que han pogut gaudir d’una jornada assolellada plena d’activitats relacionades en fomentar hàbits saludables i respectant l’entorn i el medi ambient. Com a novetat, La Falconada ha donat 1€ per cada inscripció a la Marató de TV3, dedicat a les Malalties Minoritàries.

Els ciclistes que han obtingut el millor temps d’aquesta edició han estat Bernat Costa, guanyador de La Falconada de 58 kilòmetres i Jordi Miro, guanyador de La Falconadeta de 38 kilòmetres.
Novament, SMATSA se suma a les iniciatives esportives que tenen lloc al municipi de Sabadell, mostrant així el seu compromís amb la ciutat i els seus ciutadans.