SMATSA renova l’acord de col·laboració amb Falcons Sabadell de Tenis Taula

Serveis Medi Ambient S.A., empresa que pertany al grup empresarial AGORA SERVEIS, ha firmat, novament, el contracte de col·laboració amb Falcons Sabadell de Tenis Taula durant la temporada 2018-2019.

SMATSA patrocina als equips de primera i segona nacional masculina de l’equip Falcons Sabadell. Aquest acord de col·laboració inclou la presència de la imatge de marca a les samarretes dels jugadors de nacional masculina i la presència d’SMATSA en diversos punts de les instal·lacions.

Amb l’objectiu de fomentar hàbits saludables i sent fidel al compromís de participar en les activitats esportives i representatives del municipi de Sabadell, SMATSA emmarca aquesta col·laboració en la seva política de responsabilitat social corporativa.

El passat 29 d’octubre, la directora de Comunicació d’AGORA GRUP, Marina Taltavull, es va reunir amb Joan Nogueres, president de Club Falcons Sabadell Tenis Taula per fer oficial la renovació del contracte de col·laboració. També van estar-hi presents els jugadors dels equips de nacional masculina.