SMATSA és novament reconeguda com “EMPRESA AMB VÀLUA”

La Plataforma Vàlua, d’entitats del Tercer Sector, va celebrar el passat 23 de novembre la segona edició de la jornada “Empreses amb Vàlua” amb l’objectiu de reconèixer el compromís de les entitats socials que hi participen.

Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA) col·labora en diverses accions repartides al llarg de l’any amb Càritas Sabadell i Andi-Down Sabadell amb l’objectiu de lluitar per la igualtat d’oportunitats i la inclusió social de totes les persones en situació de vulnerabilitat o en risc d’exclusió social.

La Plataforma Vàlua reconeix a l’empresa com a “Empresa amb vàlua” pel seu compromís amb Sabadell i els seus ciutadans i per la seva implicació en afavorir la inclusió social i contribuir en la millora de les condicions de les persones amb discapacitat intel·lectual.

SMATSA col·labora en la contractació per persones en situació de vulnerabilitat, facilitant així la inserció al món laboral. Aquest reconeixement està inclòs en la política de responsabilitat social corporativa de l’empresa Serveis Medi Ambient S.A.

(Certificat Empresa amb Vàlua 2018)